HVA VI GJØR

HVEM VI ER

PRODUKTER

ENGLISH SITE

SPINNOVASJON AS
ARBINS GATE 1
0253 OSLO
+47 90 52 55 00

wenche@spinnovasjon.no
eva@spinnovasjon.no

twitter logo

Spinnovasjon er et annerledes innovasjonsbyrå. Vi utvikler strategier for implementering av forbrukerinnsikt i tjenester og produkter.

Vi holder kreative workshops og utvikler konsepter. Lurer du på hva innovasjon kan gjøre for deg og din bedrift?
– Vi vil høre fra deg!
Be om et uforpliktende møte med oss:

wenche@spinnovasjon.no
eva@spinnovasjon.no


Trender
I en tid hvor den teknologiske utviklingen gjør at man har ’hastverk’ og brukere blir stadig mer sofistikerte er innovasjon et viktig satsningsområde for å imøtekomme morgendagens forbrukerkrav.

Siden 2004 har vi i Spinnovasjon sammen jobbet med innovasjon basert på forbrukerinnsikter, og utviklet en rekke tjenester og produkter for kjente merkevarer og bedrifter. Vi kan også sikre økt nytteverdi for din bedrift!

Innovasjon
Det å bringe representanter utenifra med nye ”øyne” inn i en innovasjonsprosses styrker resultatet. Om du ønsker å være banebrytende, oppgradere eller trygge din posisjon i bransjen vi vil kunne hjelpe deg.

Den aktiviteten som passer best for deg og din bedrift vil vi skreddersyr. Vi jobber like gjerne med små som store innovasjoner ved å tilbyr:

  1. Kreative konsulenter
  2. Speed-workshop
  3. To-dagers innovasjon
  4. Kurs og foredrag
  5. Event

Vi jobber med å utvikle en abonnementsløsning. Din bedrift vil kunne abonnere på våre tjenester og vår kompetanse, og med det sikre seg enkel tilgang til gode sparringspartnere innen nytenkning, kommunikasjon og forretningsutvikling for en billig penge.

1. Kreative konsulenter
Vi møtes - gjerne hos deg for å drøfte din bedrifts utfordringer, og kommer med konkrete forslag til tiltak.

2. Speed-workshop
Vi holder en intensiv idédugnad sammen med dere for å komme opp med en rekke valide ideer som gagner deres ønsker. Dette kan kanskje virke som en lettvindt løsning på et opplevd problem, men resultatene av en slik seanse viser med all tydelighet at dette virker - og det virker godt!

3. To-dagers innovasjon
En dyptgående idé- og konseptutviklingsprosess. Vi stiller med struktur og metode for å komme frem til de beste idéene. Vi videreforedler deretter idéene til konkrete konsepter. Innovasjonsprosessen materialiserer seg i en rapport, og hvis ønskelig også i en konkret handlingsplan.

4. Kurs og foredrag
Vi holder en rekke kurs og foredrag innen ulike temaer innen kommunikasjon.
Til eksempelvis:

Vi kan også kurse deg og dine ansatte i å finne kreativiteten i dere selv, og å strukturere den opp mot deres bedrifts målsetting.

Kontakt oss for kurs eller foredrag.

5. Event
De beste eventene bygges rundt de beste ideene, og sammen med dere skaper vi de beste ideene for deres arrangement.

Selv om den virkelig gode ideen er det som skiller oss fra mange andre så legger vi likevel mer jobb i selve gjennomføringen. En god ide er en ledetråd og en retningsgiver - mens et godt event er jobb, jobb, jobb.
Og å jobbe er vi gode til!